Lirik Lagu Cidro – Didi Kempot

Lirik Lagu Cidro – Didi Kempot – Lagu yang berjudul Cidro ini memiliki makna yaitu merana. Seperti di dalam lirik lagunya terhitung mengisahkan berkenaan seseorang yang merana sebab cinta.

Lirik Lagu Cidro – Didi Kempot

Lirik Lagu Cidro - Didi Kempot

golfste-rose – Berikut adalah lirik lagu Cidro Didi Kempot:

Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo tidak benar awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *